Länkar om Övrigt

Leksaker i Göteborg

Sävedalens Leksaker - handla leksaker i Glashuset i Sävedalen Partille. Vi har roliga leksaker för stora och små barn och pussel och sällskapsspel som passar hela familjen. Vi har ett stort sortimen av leksaker från Brio. Hos oss hittar du bla leksaker som dockor, leksaksbilar, Lego och Pokemon

Affärssystem

Aditro är en av Nordens ledande leverantörer av affärssystem för ekonomihantering och affärsprocesser. Vi hjälper våra 5 000 kunder både från den privata och offentliga sektorn att ständigt förbättra deras ekonomihanterings- och beslutsstödsprocesser genom att leverera IT-lösningar, konsult- och outsourcingtjänster.

Ärendehantering med Qbis

Sköt din ärendehantering med Qbis. Qbis är ett modulärt projektledning & tidredovisningssystem med stora möjligheter att sköta det mesta inom företaget. Det går bland annat att sköta tidrapport, projektstyrning och CRM helt online baserat. Med qbis webbaserat projektverktyg kan du vara säker på att ha full insyn i alla projekt och dess kostnader. Det är enkelt att själv hantera reseräkning i Qbis. Qbis är så mycket mer än bara ett system för tidsredovisning, det är också ett komplett system för kundhantering, kontakthantering och offerthantering.

Boka företagsevent i Stockholm - Magasin 9

Söker du en festlokal för ditt event? Magasin 9 passar utmärkt till de flesta lite större event såsom festlokal, konferenslokal, utställningslokal och för alla typer av mässor. Vi har över 2 400 kvadratmeter utställningsyta till din tjänst. Flexibiliteten är en fördel och vår erfarenhet en annan.

Gin och annan sprit - Scanbolaget

Gin av olika märken köper du billig sprit på nätet, direkt från oss på Scanbolaget. Bland vår gin finner du Beefeater, Tanqueray, Bombay Sapphire, Gilbeys och Gordons. Vi har det mesta inom vin och sprit. Förutom gin har vi exempelvis akvavit, grappa, brandy, cognac och absinthe. Känner du dig för en bitter dryck finns naturligtvis Jägermeister. Bland vår akvavit hittar du Linie Aquavit och Aalborg. Välkommen till Scanbolaget och botanisera bland dryckesvarorna!

Byggmaterial, byggvaror, bygga - Beijer Proffs

Skall du bygga om hemma? Kom till Beijer - Sveriges största byggvarukedja. Vi finns på mer än 60 platser i hela landet från Malmö i söder till Boden i norr. Beijer Proffs är din bygghandlare och finns med en bygghandel nästan överallt i hela landet. De hjälper dig med kunskap och byggmaterial och byggvaror till dig som ska bygga och de kan bistå med hjälp runt rot-avdrag och hur det fungerar rent praktiskt för dig som hantverkare med rotavdraget.
rot-avdrag, rotavdrag, rotavdraget, bygghandlare, bygghandel, isolering, tätskiktsystem, skivmaterial i trä, gipsskivor

Ventilation i Stockholm

Hemluft Ventilationsservice kan det här med ventilation i stockholm. De har total koll på exakt hur en ventilation påverkar både hälsan och plånboken. Rådfråga och konsultera dessa trevliga grabbar så ska du se att det blir ordning på loftet!
Ventilationsfilter behöver bytas

Fotbollsresor & formel 1 resor i Europa

Nöjesresan.se har ett stort utbud av populära resor till de stora fotbollsmatcherna ute i Europa. Vi har även ett stor utbud av populära cityweekends till Paris, London och New York mm. Nöjesresan erbjuder även ett brett utbud av mycket populära resor till de banor som anordnar Formel 1. Se Barcelona spela på Camp Nou eller varför inte Milan på San Siro, var där och upplev atmosfären med Nöjesresan. Nöjesresan.se har även resor till några av världens bästa golfbanor. Hos oss finner ni de absolut bästa hotellen och de finaste banorna, till de bästa priserna. Vi har valt ut golfresor från flera länder i Europa, bl.a. Skottland, Spanien, Portugal och Turkiet, välj ert drömresmål. Med resor som weekend på St.Andrews Hotel och Ultra All-Inclusive i Turkiet har vi något för alla, vi har även resor i billigare priskategorier, även dem med i mycket hög klass.

Diabetesinfo.se

Intresserad av att veta mer om diabetes? På diabetesinfo.se kan du ta del av intressant inforamtion rörande diabetes. Läs om diabetes behandlig, blodsocker, hur mat och motion påverkar diabetes och mycket mer. Här kan du också göra ett diabetes test och läsa mer om hur det är att leva med diabetes. På diabetesinfo.se hittar du främst information om diabetes typ 2 (som ibland kallas åldersdiabetes).

Peronlig Assistans - Assistans

Särnmarks erbjuder tjänster innom personliga assistans. Söker du jobb innom personlig assistans? På vår hemsida kan du läsa mer om hur det är att jobba som personlig assistent och även om lediga tjänster. Särnmarks är en assistananordnare som vänder sig till dig boende i Stockholm, Uppsala eller Visby med behov av personlig assistans. Läs mer om våra tjänster på vår hemsida där du även hittar intressant information om de lagar som reglarar rätten till personlig assistans.

Catering och festlokal i Stockholm

Albertina Catering erbjuder festvåningar perfekta för exempelvis firmafest och andra företagsarrangemang. När det börjar dra mot jul finns även möjlighet att boka julbord i vår festlokal. Våra kök har stor erfarenhet att tillaga läckra menyer som antingen kan levereras eller avhämtas som catering, alternativt avnjutas som buffé i vår festlokal i samband med ert arrangemang. Vi på Albertina Catering har bedrivit festvåning och cateringverksamhet i över 10 år med företagsarrangemang, disputationsmiddagar, födelsedagar och bröllopsfest som speciallitet.

Datautbildning

Addskills erbjuder kvalitetsledande IT-utbildningar för den medvetne kunden, och skapar därigenom värde för företag och dess medarbetare. Addskills är Sveriges största ubildare av Microsoft-utvecklare. Addskills är också Sveriges ledande utbildningsföretag inom Microsoft SQL Server. En Microsoft Certified Professional-certifiering innebär fördelar för både dig och ditt företag. Att bli en MCP är det bästa sättet att visa att du behärskar Microsofts produkter och teknik.

Dörrar och fönster + renovering på Dörrtjänst

Dörrtjänst saluför och monterar exklusiva fönster och dörrar, alla typer av garageportar samt säkerhetsdörrar. Dörrtjänst är ett litet företag som genom åren blivit en repekterad leverantör av dörrar och fönster till privatpersoner i storstockholm med omnejd. Våra ytterdörrar och säkerhetsdörrar tillverkas av LeksandsDörren och BorDörren. Dessa dörrtillverkare har hela sin produktion i Sverige och deras anses produkter anses ligga "top of the line". Köp dina dörrar och fönster med montering. Vi tar mått, leverar och monterar till ett fast pris och med full garanti. Enklare och bekvämare kan det knappast bli! Vårt samarbete med GK Door försäkrar tåliga och starka innerdörrar.

Båtcharter för alla tillfällen.

Båtcharter i Stockholms skärgård med omnejd! Välkommen till REMI BåtCharter. Hyr någon av våra charterbåtar för frukostmöte, lunch/middag, konferens, mingel o cocktailparty eller endast transport. Vi som arbetar på m/y Etera i Stockholm har som målsättning att ni på alla punkter skall vara nöjda med er vistelse ombord, för Er service arbetar en besättning på minst fyra personer om ni är ett mindre sällskap.

Hitta hantverkare

BraByggare är en gratistjänst som gör det enkelt och tryggt att hitta hantverkare för alla slags arbeten i hemmet. Vi kvalitetssäkrar alla företag som är anslutna till tjänsten, och kunder kan själva skriva omdömen och ranka alla hantverkare. Skriv ett avtal, det förtydligar vad jobbet omfattar och minskar risken för problem. Vi har mallar du kan tänkas behöva inför ett arbete. Vi kontrollerar moms, f-skatt, eventuell svartlistning och gör även en kreditprövning av alla hantverkare som är anslutna till brabyggare.se.

VRV och VRF värmepumpssystem

Mitsubishi Electric är ett av de teknikledande företagen när det gäller värmepumpar. Mitsubishi Electric Aircon har marknadens bredaste sortiment av värmepumpssystem, VRV och VRF system, värmeväxlare, värmepumpar, luftkonditionering. Vi inom airconditioning är ett av de ledande företagen i världen, med en försäljning av omkring 5 miljoner aggregat per år. Våra värmepumpar är egentillverkade, därför har vi stor möjlighet att anpassa aggregaten till respektive marknad. Det innebär att alla våra värmepumpar är anpassade för just vårt nordiska klimat. Vi har ett av marknadens bredaste värmepumpsprogram med oändliga möjligheter för att tillgodose just ditt behov på inneklimat.

Restauranger Stockholm

Ät billigt på restauranger i Stockholm med TasteSthlm-kortet. På vår webbsida hittar du enkelt din favorit restaurang i Stockholm där du kan äta 2 för 1. Du kan bland annat söka på restauranger på Södermalm, Gamla stan och Kungsholmen.

Bob Hund Mustasch & Amanda Jenssen till Borås

Välkomna till Close to Home den 27-28 augusti. Hit kommer band som Mustasch, Bob Hund, Hästpojken, Amanda Jenssen, Timo Räisänen, Royal Republic, Dundertåget och Anna Von Hausswolff m.fl. Målet med Close To Home är att skapa den festivalkänsla många Boråsare aldrig har fått uppleva på hemmaplan. Välkomna till Close to Home den 27 till 28 augusti i Borås och se många av Sveriges populäraste band.

Vattenfilter för vattenrening

JMS Vattenrening - driftsäkra vattenfilter (tex, UV-filter, järnfilter, manganfilter, avhärdningsfiter och bakteriefilter) med hög prestanda till konkurrenskraftiga priser. Genom oss kan du också beställa en vattenanalys för att ta reda på vilken typ av vattenrening du har behov av liksom vattenpumpar som krävs för att vattenreningen ska fungera. Ett rent och gott dricksvatten direkt från kranen ska vara en självklarhet för alla.

Profilplagg - köp från Grolls

Björnkläder erbjuder alla typer av tryckta profilkläder. Vi på Björnkläder täcker flera olika stilar, märken och material från vanlig bomull och polyester till mer avancerade material. Dessa kommer i en mängd olika färger och vi kan skriva på profilklädernas fram- och baksida. För dig som är ute efter en mer sofistikerad touch kan du välja en mer elegant polo som finns i både herr- och damstorlekar.

Skorstenar för eldstad & braskamin

Välkommen till Schiedel - experter på skorstenar. Schiedel har arbetat med skorstenar i över 40 år. När det gäller skorstenar av olika material lösningar för dessa har vi en svårslagen erfarenhet och kompetens. Vi på Schiedel delar gärna med oss av våra erfarenheter och hjälper er att ta reda på vilken skorsten som möter just era behov. En blockskorsten passar för alla typer av eldstäder, oavsett om det är en braskamin eller en vanlig eldstad. En stor fördel är att du enkelt kan ansluta flera olika eldstäder i samma skorsten. En stålskosten är en mer flexibel lösning. Stålskorstenar är otroligt flexibla och kan vinklas och sidoförskjutas näst intill hur som helst för att passa perfekt in i ditt hem.
öppen spis, eldstad

Kurser i Stockholm

Är du intresserad av teater? Det kanske är en gammal dröm som du önskar ska gå i uppfyllelse? Nu har du chansen! Av alla kurser i Stockholm är det nog den här kursen du vill gå i så fall. På Improvisationsteatern har vi kurser i improvisation och kreativitet. Öppna dina sinnen och låt fantasin flöda! Välkommen in på vår hemsida.

Hyr karaoke från http://www.123karaoke.se i Stockholm

123karaoke ger dig bäst karaoke på nätet! Våra erfarna proffs kan bestämma lämplig utrustning för dina behov, ge teknisk support, och ta hand om alla nödvändiga detaljer. 123karaoke erbjuder ljud och ljus samt specialeffekter för alla tillfällen som evenemang, konserter, mässor, dansgolv och nattklubbar. Vi kan designa och hyra det perfekta ljud- och ljussystem för dig. Alla karaokesystem levereras med musik utan extra kostnad. Vi kommer att träna en person utan extrakostnad för dig. Vi erbjuder möjlighet för leverans och installation av alla typer av karaoke i Stockholm.

Flyttfirmor i Stockholm - Actus flyttfirma

Välkomna till Actus Flytt, vi är en flyttfirma i Stockholm som är verksamma över hela landet. Varför bör ni välja oss som er flyttfirma framför andra flyttfirmor? Vi påstår inte att en flytt med oss fungerar riktigt på det sättet. Däremot garanterar vi att vår flyttfirma gör din flytt så smidig, snabb och säker som möjligt. Vi hjälper er med hela projektet, allt från packning, magasinering, flyttstädning och flytt.

Ventilation | Soliduct

Hos Soliduct ni genom e-handel kan köpa allt för er ventilation och ventilationssystem. Soliduct har varit etablerade i branschen länge så om ni letar efter information eller material för att förbättra din ventilation eller ditt ventilationssystem har du kommit rätt, vi har såväl kunskapen som materialet ! Vår affärsidé är att erbjuda marknaden ett stort sortiment ventilations- och skorstensprodukter av god kvalité till attraktiva priser. Genom vår webshop erbjuder vi möjligheten att köpa våra produkter direkt på Internet. Detta innebär att vi på ett effektivt sätt tar bort mellanhänder och samtidigt ökar vår tillgänglighet. Hos oss hittar ni allt till din skorsten och ventilation ! Kontakta oss gärna för tips och råd, t ex om hur du gör en skorstensrenovering.

Städbolag Stockholm

HomeMaid i Stockholm är städbolaget som bland annat erbjuder storstädning, hemstädning, flyttstädning i sitt tjänsteutbud. Vi lämnar alltid garanti på det arbete vi utfört. All vår personal är utbildad och vi lägger stor vikt på rutiner kring nycklar och larm för de hushåll vi arbetar med. Säkerhet och sekretess är en stor självklarhet för oss. Unna dig ett enklare vardag, anlita HomeMaid! Välkommen!

Pennor med tryck på hos Papperskungen

Papperskungen är företaget som erbjuder kontorsmaterial till bra, låga priser. Du hittar oss i Timrå i norra delen av Sverige och därifrån skickar vi alla produkter. Handla enkelt och smidigt och få varorna direkt hem eller till företaget. Kontakta oss om du vill vet mer.
Postpåsar för att frakta, Bärkassar med eget tryck, Bubbelpåsar, Kassarullar för alla maskiner, Billiga etiketter, Kontorsmaterial som papper, pennor och mycket mer

Friggebod för sommaren - JABO

Jabo ett av Sveriges ledande företag vid försäljning av friggebodar, altantillbehör och mycket mer för trädgården och uteplatsen!