Länkar om Möbler

Kassasystem och kassaregister från Abbta

TOWA är idag ett av de ledande företagen i Japan inom tillverkning av kassaregister. TOWA är kända för sin höga kvalitet och har sedan starten 1946 utvecklat kompetenta register för alla olika branscher. Drygt 80% av produktionen går på export. TOWA säljs över hela Europa och har sedan lång tid etablerat sig även på den svenska marknaden. Under alla de år vi sålt TOWAs register har vi fått erfara att TOWAs eget uttryck "Quality without compromise" verkligen inte är ogrundat. På ABBTA säljs kassasystem och kassaregister.

Uthyrning av möbler

Hyr din utrustning inför ditt kommande bröllop eller fest fest hos Stockholms Bordsuthyrning. Vi har uthyrning av allt från möbler och porslin till tält. Våra kunder är bland annat restauranger, festivaler, företag, mässor och privatpersoner. Givetvis hjälper vi till med lastning, uppställning och leveranser i hela Sverige. Besök oss på www.bords.com eller kontakta oss så berättar vi mer om vår glasuthyrning, möbeluthyrning eller tältuthyrning!

Prisvärda kontorsmöbler

Anderssons Kontorsmöbler har nya och begagnade kontorsmöbler. Vi ordnar den bästa och mest prisvärda lösningen för ert kontor, på vår hemsida har vi våra senaste inkomna begagnade kontorsmöbler och information om våra priser och villkor. Vid en temporär flytt så kan vi även erbjuda lånestolar till våra kunder.