Länkar om Hobby

Settlers från Catan

Collector's Point i Umeå säljer det mesta inom spel. Vi har brädspel, figurspel (t.ex. HeroClix och Dungeons & Dragons miniatures), kortspel (t.ex. Magic the Gathering, Pokémon och Yu-Gu-Oh!), rollspel (t.ex. Dungeons & Dragons, Drakar & Demoner, Noir, Eon) och tärningar. Vi har nu även kompletterat vårt brädspelssortiment, och är en av de största i Europa på brädspel: Ticket to Ride, Dominion, Carcassonne, Munchkin, Power Grid, Talisman, Arkham Horror, Bohnanza och Settlers från Catan för att nämna några.

Nätdejting & Dejting

Aktiva singlar som gillar aktiviteter och puls är Shake My Worlds hjärta. Opretentiöst och roligt är ledord! Här kan du träffa singlarna, som också gillar att hitta på saker genom att söka/matcha och skicka meddelanden på sajten eller gå på roliga aktiviteter. Aktiviteterna kan vara; diverse sporter, After Works, konserter eller privata fester och middagar. Du kan alltid se vilka som har anmält sig innan du går.

Hobbex

Minns du när du var liten och du fick hem Hobbex-katalogen? Om inte, så kolla med din farsa, han vet säkert vad det handlar om! Det var tider då man gick och längtade efter katalogen och att få läsa och kika på alla häftiga och roliga prylar. De mest omtalade produkterna genom tiderna är bl.a. alla moppedelar, skämtartiklar, plastmodeller, knivar och pilbågar samt den berömda ritningen till cykelbilen Fantom! Hobbex säljer fortfarande mängder av coola prylar och gadgets av allehanda slag. Är det inte longboard eller kickbike, så är det metalldetektor och stjärnkikare. Dessutom har vi som alltid radiostyrt och luftvapen som gamla favoriter. Välkommen att ta dig en titt på dagens moderna Hobbexkatalog, numer på nätet!