Länkar om Hemelektronik

Bra bläckpatroner till bra priser

Hos Inky hittar du både billiga och bra bläckpatroner till nästan alla skrivare på marknaden. Vi har även toners till olika laserskrivare och färgpatroner till bläckstråleskrivare. Hittar du inte den färgpatron eller bläckpatron till just din skrivare så kontakta oss så kanske vi kan hjälpa dig. Att köpa rätt bläck är viktigare än vad man kan tro. Bläck skall vara av bra kvalitet så att det håller sig färgbeständigt under en längre tid.

Spisar & köksfläktar

Elkedjan erbjuder allt inom vitvaror såsom spisar, köksfläktar och mikrovågsugnar. Behöver du en ny tvättmaskin som är miljövänlig? Vår kunniga personal på elkedjan butiker hjälper dig gärna med råd och tips. Vi har även belysning till hemmet. Till exempel golvlampor till bra priser. Vi har även ett stort sortiment av rakapparater. Värm huset med en bra elradiator.

Mätinstrument och audio från Sennberg

Sennberg AB är din leverantör inom audio och audiologi. Vi erbjuder avancerade system för ljusstyrning, hörslingor, hemmabiosystem, intercom osv. Vi har ett brett sortiment av produkter inom professionellt ljud, som högtalare, XLR-kablar, mätinstrument för ljud med mera. Vi säljer även hörapparater från Siemens och samarbetar med en privat hörselklinik för utprovning av hörapparat. Har du frågor om våra hörapparater kan du vända dig till en audionom hos oss. Hitta din hörapparat eller system för intercom och ljusstyrning hos Sennberg. Välkommen att besöka oss online.