Länkar om Inredning

spiraltrappor och trätrappor

Din trapptillverkare av trappor och trappräcken En trapptillverkare att satsa på när du skall köpa trappa! Trappfabriken ligger i Rättvik (Dalarna) och tillverkar trappor och trappräcke i olika utförande. Traditionellt finns det mycket trätradition i Siljansområdet och vi tillverkar våra trappor med gammal kunskap och modern teknologi. På det sättet blir det bäst, det vet vi. Ingen storskalig fabriksproduktion, utan istället mänsklig hantering av varje trappa som en unik produkt. Det säkerställer att just du, som kund, blir nöjd och känner att din trappa är något "utöver det vanliga".

Byggvaruhus - Beijer Byggmaterial

Beijer Byggmaterial - I våra byggvaruhus erbjuder vi det mesta inom byggvaror, trävaror och verktyg för att renovera, bygga och göra det själv. Ni hittar allt ifrån vitvaror och arbetskläder till högtryckstvätt för att snygga till fasaden själv. Här hittar ni det ni behöver för att göra om i ert kök, det mesta inom vvs, badrumsmöbler och vitvaror, ja man kan till och med köpa sin diskmaskin hos Beijer. Oavsett vad ni behöver hittar ni det förhoppningsvis på butikshyllorna i våra byggvaruhus. Vi har både välkända produkter och egna prisvärda märken. I våra byggvaruhus hittar ni både rätt byggvaror och på hemsidan kan ni även få byggråd för att få stöd genom hela byggprocessen om ni som exempel tänkt bygga en egen friggebod eller altan.

Lampor och belysning | Belysningsdesign.se

Belysningsdesign säljer taklampor och takbelysning till bra priser med svensk kvalitet från Markslöjd, Lampgustaf & Belid. Kolla på den senaste designen på taklampor och takbelysning på bloggen. Här hittar du även tips kring lampor, utomhusbelysning, spotlight och mycket mer. Kolla gärna in belysningsdesigns lågenergilampor och utomhusbelysning, helt nytt i sortimentet. I webshopen återfinns bland annat taklampor, kristallkronor, golvlampor, vägglampor, fönsterlampor och bordslampor. Tanken med webshopen är att det ska vara vänliga priser och användarvänlig navigering vilket vi hoppas att du känner också!

Hyr dina designmöbler från Fine Design

Fine Design har designmöbler både till salu och för uthyrning. Perfekt om du har behov av möbeluthyrning för exempelvis en mässa, homestyling, visning, reklamproduktion eller dylikt. Hos oss hittar man både de små detaljerna och hela koncept. I vårt sortiment hittar ni golvlampor, bordslampor, taklampor, mässmöbler, textilier och rekvisita från en rad kända designers. Boka gärna en tid och besök oss i vårt showroom i Frihamnen.

Kök och köksinredning

Köp ditt nya kök från Tibro Kök. Hos oss hittar du kök i olika stolar - klassiskt eller modernt, du bestämmer själv! Vi har något som passar alla. Tibro Kök arbetar med helhetslösningar så att du ska få ett kök som är snyggt och med detaljer som passar ihop. Vi ser inte bara till helheten utan även de små detaljerna! Vi arbetar mycket med naturmaterial, särskilt i våra traditionella nordiska träkök. Hitta inspiration till dit nya kök hos Tibro Kök. Vi kan kök och köksinredningar.

Gardinstång i mässing - Kisch

I Kirsch sortiment kan du hitta vackra gardinstänger i mässing och mycket mycket mer. I serien Classic finner vi basfärger i bla. brunguld, vitguld och antik mässing. Denna serie sammanför olika material och är pricken över i för det klassiska hemmet och bjuder in till det ombonade hemmet. Denna serie innehåller två reglerbara längder på stängerna och till varje set ingår stång, hållare och änddekorer (ändknopp). Serien lämpar sig bäst tillsammans med gardiner med hällor och knytbandsgardiner. Välkommen!
Smarta rumsavdelare, Hissgardiner i olika stilar, Plissegardiner för mjukt ljusinsläpp

Bjoorn Stengolv

Välkommen till Bjoorn, här hittar du de bästa stengolven. Vi har Nordens bästa utbud av stengolv och är säkra på att du kan hitta en golv inom din budget. Om du behöver mer hjälp så tveka inte att kontakta oss!

Kassaskåp till bästa pris

Välkomna till Hareco Safe AB. Hos oss kan ni köpa nya och begagnade kassaskåp som passar era behov. Hos oss köper du kassaskåp med upp till 60% lägre pris än nypris!! På alla våra kassaskåp ger vi 1 års garanti. Välkommen in så hjäper vi er hitta det kassaskåp som passar just era behov.

Arkitektritade hus

Hos oss på Varbergshus får ni trygghet, kvalitet och en totalentreprenad till ett fast pris på köpet.Varbergshus som husleverantör och hustillverkare bygger hus i lösvirke utifrån våra kunders önskemål. Vare sig ni vill ha ett arkitektritat hus, ett hus efter egen ritning eller ett av våra idéhus så hjälper vi till att genomföra husbygget.

Sittsäckar och inredningsdetaljer

Vi på Joy of Giving har allt för hemmet - plastmattor designade av Patricia Trambevski. Karlssons väggklockor och och sittsäckar från Slöfock, samt mycket mer. En sittsäck från Slöfock kan användas på inne och utomhus, då skalet är fullt avtagbart och tvättningsbart. Slöfock är en sittsäck/saccosäck/sittpuff som passar lika bra inne som ute. Höljet är avtagbart och tvättbart, fast du kanske inte ska låta den stå ute på vintern.... Alla våra plastmattor är helt vändbara. En perfekt produkt för det moderna hemmet. Bordslampa