Länkar om Hälsa

Kosttillskott för alla

Vitalas är en hälsobutik som har specialiserat sig på kostillskott. Som Nordens största hälsobutik inriktad på distanshandel har vi tillskott med mineraler, vitaminer, äppelcidervinäger, antioxidanter, omega-3, kostillskott som fungerar som brun utan sol i tablettform, fiskolja, Q10, rosenrot, ett flertal produkter för hudvård och viktminskning och mycket mer. Vi har även lanserat en ny produktgrupp - Preventivmedel Intim. De produkter du köper hos oss är alltid av högsta kvalitet. Alla produkter tillverkas i Sverige enligt den internationella standarden GMP (Good Manufacturing Practice), som är samma standard som läkemedelsföretagen har. Vi har även stor erfarenhet och kunskap inom området, då vi har funnits på marknaden sedan 1982. Våra egna varumärken är Vitalas, Victell, Naturpost och Naturique. Välkommen att handla hos oss!

Spa i Stockholm - Luxuryspa.se

På Luxury Spa i Stockholm kan du göra allt från 20 min massage och ansiktsbehandling till en 2,5 timmars lyxbehandling med ett glas kall Champagne i bubbelbadet. Vi tycker att du ska passa på att njuta ordentligt när du väl kommer hit. Gurkvatten i all ära, och vill du ha det så får du det så klart, men visst är det godare med ett glas vin framför poolen nere bland våra 1600-talsvalv, så säg!?

Idrottsskador, migrän, nackspärr eller andra besvär?

En stor del av dem som söker till kiropraktor gör det på grund av idrottsskador eller för smärta i samband med utövandet av idrott. Som kiropraktor kan man behandla de vanligaste idrottsskadorna. En stor del av utbildningen till kiropraktor består av akut omhändertagande vid idrottsskada, behandling och rehabilitering. Nacksmärta är den näst vanligaste sökorsaken på Solna Kiropraktorklinik efter ländryggssmärta. Ofta finns det inte någon direkt förklaring till varför besvären uppkom, men väldigt vanligt är att stress och arbetsposition utlöst besvären. Vid akut nacksmärta (nackspärr) syftar behandlingen till att minska smärtan och återställa rörligheten.

Sunda Omega-3

Det finns en mängd fördelar med att äta omega-3 som kosttillskott. Du blir gladare och piggare, får bättre immunförsvar, mjukare hy, jämnare humör och minskad stress. Eftersom människokroppen inte kan tillverka omega-3, måste vi få i oss dessa fetter antingen genom vår kost eller genom att äta kosttillskott. Genom Sunda kan du prenumerera på ditt omega-3 i kapslar så att du alltid har det tillgängligt hemma. Prenumerationen är fraktfri och du kan avbryta eller pausa din tjänst när du vill. Enkelt och flexibelt!

Ryggont eller nackspärr? Testa kiropraktik på Affero!

Har du som många andra besvär med ryggont? Kiropraktik kan användas som behandling vid olika smärtor och besvär i muskler och leder. Vid långvariga eller återkommande besvär kombineras behandlingen med individuellt utprovade träningsprogram och andra rehabiliteringstekniker. Kiropraktik fungerar bra vid exempelvis ont i ryggen, ryggskott, kort- och långvarig ryggvärk. På Affero hittar du också hälsokost och naturläkemedel som du kan beställa via vår e-butik! Du kan även köpa ett ryggbälte eller svankstöd för egenvård!

Kampsportsutrustning MMA kläder och kosttillskott

Jabb.se är en av sveriges största leverantörer av kampsportsutrustning.Vi har ett stort sortiment av kampsportsutrustning & MMA kläder från bl.a. MMa-märken som Tapout, Venum, UFC, Affliction och Sprawl. I sitt gedigna utbud har Jabb.se bl.a. kosttillskott,proteinpulver och andra produkter för fettförbränning. I sortimentet finns bl.a många olika sorters shorts för mma och thai,bjj gi 's, tandskydd och rashguards.
MMA kläder, boxningshandskar, tandskydd, Venum, thai shorts, rashguard, bjj gi

Rehabilitering och sjukvård på Aleris

Aleris gör genom vår stora bredd i inriktningen på våra sjukhem enkelt att hitta rätt form av rehabilitering för varje person. Våra behandlingshem erbjuder boende, stöd, personlig omsorg, sysselsättning och olika former av rehabilitering. Flera av Sveriges mest erfarna specialister inom ortopedisk kirurgi utför kirurgi inom flera ortopediska områden, framförallt axel-, armbågs-, knä-, fot- och hand-kirurgi samt höft- och knäproteser. Aleris driver även två transitboenden för ensamkommande flyktingbarn och ungdomar. I Rosengård i Skåne finns ett 20-tal platser och i Gottröra utanför Arlande finns ett boende med 12 platser.

GBP - Magsäckskirurgi

Magsäcksoperation har visat sig vara den mest framgångsrika metoden mot svår fetma. Patienterna ändrar livsstil, viktminskningen består och risken för följdsjukdomar minskar. Magsäckskirurgi minskar dödlighetsfrekvenserna betydligt och förhindrar utvecklingen av nya fetmarelaterade hälsotillstånd hos patienter med sjuklig fetma. Vetenskaplig forskning visar att magsäckskirurgi minskar risken för dödsfall med 30% Den operation vi utför på Carlanderska är gastric bypass - GBP vilket innebär att tunntarmen kopplas till en liten ficka strax efter matstrupen. Operationen utförs med hjälp av laparoskopisk teknik s.k. titthålskirurgi.

Psykosyntes och KBT i Stockholm med http://www.helhetsfokus.se

Helhetsfokus erbjuder samtalsterapi, KBT och psykosyntes i Stockholm. KBT är särskilt användbart vid problem som ångest, depression, posttraumatiskt stressyndrom, ätstörningar och drogmissbruk. Till skillnad från liknande behandlingar, såsom psykoterapi, fokuserar KBT på de problem och svårigheter som du har nu, snarare än frågor från ditt förflutna. Det ser för praktiska sätt du kan förbättra din sinnesstämning på en daglig basis. Kontakta Sofie som är en legitimerad samtalsterapeut för KBT och psykosyntes i Stockholm.

Hälskokost hos BodyHK

Söker du hälsokost som innehåller ditt dagliga behov av enzymer, vitaminer och mineraler? Detta finns hos BodyHK.se. Vi har många olika sorters hälsokost med enzymer, och även hälsokost för viktminskning, allmänhälsa eller typiska kvinno/mansproblem. Traumeel, MSM, Glucosamin och Solarin, Cernitol är exempel på produkter ur vårt sortiment.