Länkar om Skönhet

Gustaf Aniansson

Gustaf Aniansson är en erfaren plastikkirurg på sjukhuset Nacka i Stockholm, som främst sysslar med Bröstkirurgi och bukplastik och fungerar även för hud-tumörer och missbildningar. Gustaf Aniansson är utbildad i Sverige och har bland annat producerat en MAS i Malmö, och även i Spanien och England. 1996 var Aniansson idéstipediet för utveckling av hudexpander, som är ett bidrag som gavs för att forskare, lärare och elever kan genomföra sin egen utveckling.
Gustaf Aniansson, Gustaf Aniansson, Gustaf Aniansson, Gustaf Aniansson, Gustaf Aniansson, Gustaf Aniansson

Nagelutbildning för nagelteknolog

Scandinavian Manicure har ett flertal skolor runt om i Sverige som har nagelutbildning som leder till arbete som nagelspecialist / nagelterapeut (nagelteknolog). Vi har även produkter för professionella nagelteknologer som vårdar, skyddar och reparerar naglar.

Naglar - nagelvård

Depend är webbutiken för dig som behöver kvalitetsprodukter för dina naglar. Vi har lösnaglar av många olika sorter, akrylnaglar, gelenaglar, mallar för fransk manikyr, minilack, givetvis nagellack i många olika former samt remover. Efter att ha sysslat med skönhetsprodukter i mer än 50 år är idag Depend en stor och välansedd aktör på världsmarknaden för naglar. Våra produkter för nagelvård går på export till mer än 25 länder i dagsläget.

Johan Nordquist gör din bröstförstoring

När du bestämmer dig för att göra en bröstförstoring genom plastikkirurgi är det viktigt att du går till en rutinerad och specialiserad klinik som Bellakliniken som är en av Sveriges äldsta och största privata kliniker inom estetisk plastikkirurgi. Vi har erfaren personal och erbjuder bland annat bröstförstoring, ansiktslyft, fettsugning, bukplastik mm. Hela livet genomgår ansiktet och hyn förändringar på grund av ålder och arv, men även sol, stress och kost påverkar hyn. En del vänder sig till oss för att de inte trivs med den förändring som skett med hyn och ansiktet över åren, andra för att komma tillrätta med något som de vantrivts med under en längre tid.

Operera Näsan | näsplastik i Stockholm

Funderat på att genomgå operera näsan? Bor du i eller omkring Stockholm? ArtNose, som grundades 2009, erbjuder expertkompetens inom området näsplastik och har valt att endast arbeta inom det området. Med handplockade läkare och höga krav kan vi erbjuda Dig som patient en unik kompetens inom området. Du erbjuds individuell rådgivning och naturligtvis ser vi till varje patients unika önskemål och förutsättningar innan varje näsoperation. På ArtNose är vi stolta över att vara specialiserade inom området sekundär näskirurgi. Vår målsättning är att både nya patienter, samt patienter som tidigare genomgått näskirurgi på andra kliniker med ett mindre lyckat resultat, skall kunna vända sig till oss i förtroende.